8 tegn på at din hest kan lide dig

Heste er faktisk utrolige sociale dyr og nyder generelt at være i andres nærvær. De danner ofte også tætte relationer til deres ejer. Når din hest er knyttet til dig vil den også ofte vise dig kærlighed. Der er mange forskellige måder at heste viser om den kan lide dig. Herunder vil jeg gennemgå de 8 ting på, at din hest stoler på dig og kan lide dig.

1) Hesten kommer hen for at hilse på dig

Hvis en hest kan lide dig, kommer den ofte hen til dig for, at hilse på dig når den hører dig komme. Den løber måske op til hegnet eller venter spændt på dig ved staldøren.
Hvis en hest er ivrig efter at hilse på dig, er det dens måde at vise, at den kan lide dig. Når den kommer op for at hilse på dig, er den glad for at tilbringe tid sammen med dig.

2) Hesten nikker eller hviner til dig.

Heste er ofte kloge og kan gode lide mennesker de kender. De viser det hviner gerne, når de prøver at få opmærksomhed fra andre heste eller mennesker. 
Når din hest hviner, når den hører dig komme, er den ivrig efter at se dig. Det er hesten måde at hilse på en den holder af.


3) Hesten hviler hovedet på dig

Når en hest hviler hovedet på dig, er det et tegn på tillid. Den føler sig godt tilpas omkring dig og kan lide dig. Det er en måde for hesten at binde sig til dig og vise kærlighed. Den fortæller dig, at den nyder at være sammen med dig. Man kan sige, at det er hestens kram.


4) Hesten skubber til dig

Når en hest skubber til dig, er det fordi den viser hengivenhed over for dig. At bliver skubbet til en, er ikke noget vi forbinder med noget positivt som menneske, men det er noget andet, når det drejer sig om heste. Her svarer det til, at hesten giver dig et kram eller kys.
Hvis en hest kan lide dig, vil den ofte skubbe dig for at tiltrække din opmærksomhed. 

5) Hesten er afslappet i dit selskab

Når en hest er afslappet, når den er tæt på dig, er det et tegn på at den godt kan lidt dig og ikke mindst stoler på dig. Din hest vil også smaske og sænke hovedet, når den stoler på dig.Når en hester lader dig komme hen til den, mens den ligger ned er det også et tegn på tillid. Heste er nemlig sårbare når de ligger ned, så hvis de er helt rolige, når du kommer hen til den er det et stort tegn på tillid og kærlighed fra hestens side,

6) Hesten plejer dig tilbage

Når en hest plejer dig tilbage, ser den dig som en ven. I naturen plejer hestene hinanden, ikke kun fordi det føles godt for dem, men også fordi det er en måde, at vise kærlighed over for hinanden. De plejer hinandens manke, ryg og hals.

7) Hesten viser dig respekt

Hos heste er respekt et tegn på tillid. Hvis din hest kan lide dig og stoler på dig, vil de også respektere dig. En hest, der stoler på dig, vil se dig som en leder. De lytter efter dig og adlyder dine kommandoer. En hest der kan lide dig, er villig til at følge dig som leder, hvilket også er et tegn på respekt.

8) Hesten trækker vejret i dig ansigt

Hvis en hest kommer op til dig og tager et åndedrag i dit ansigt, er det et ultimativt tegn på respekt og tillid. Heste viser kærlighed ved forsigtigt at blæse luft på hinanden gennem næseborene.Når en hest blæser i dit ansigt, er det et tegn på, at de ser dig som en pålidelig ledsager. Heste trækker vejret i dit ansigt, hvis de ser dig som en del af deres familie. Det er en af de bedste måder heste viser kærlighed til dem, de elsker.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *