Kat meme – 100 sjoveste katte memes

Katte har altid været en stor del af internettet næsten lige siden begyndelsen, hvor billeder af katte er blevet delt på Usenet længe før de fleste overhovedet kalde adgang til “rigtig” internet.

Lige siden har folk lavet og delt katte memes, hvilket har gjort deres yndlingskatte berømte i en lang række sjove memes, der aldrig undlader at give os et godt grin. For nemheds skyld har vi rundet de vildeste, mest virale, mest grinende sjove katte memes, hver mere underlige og mere vidunderlige end den sidste.

Her er de bedste kat memes

Kat meme
Her er et katte meme du kan bruge næste gang du er i en diskussion med en flat earthers på Facebook. Og der er en grund til, at katte gør dette. Det viser sig, at væltning af stationære genstande er jagttræning efter katte, så køb din kat nogle flere legetøj, hvis den bliver ved med at bryde alle dine ting.
Kat meme
Nogle gange lugter indkøbsposer som den mad, der var inde i dem, plus de larmer, når de bevæger sig rundt, som katte synes er sjovt, så det er ikke underligt, at en gammel pose er en yndet snack for katte.
Kat meme
Det menes, at mennesker begyndte at domesticere og leve med katte for 12.000 år siden, så det er helt muligt, at denne katte meme faktisk er sand.
Kat meme

I gennemsnit sover katte omkring 15 timer hver dag for at give energi til deres rovdyrsadfærd, så dette meme er lige så sjovt og præcist.

Kat meme

På trods af hvad denne populære katte meme siger, koger katte faktisk ved at vibrere musklerne i deres stemmebokse. Purring virker kontinuerlig, fordi disse muskler vibrerer under både indånding og udånding.

Kat meme

I Rusland, hvor næsten en million mennesker har kamera i deres bil, ville denne kat have ret svært ved at få den søde, søde udbetaling.

Kat meme

Katten-menneskehybriden i dette meme er Bast, den gamle egyptiske krigsgudinde. Vi ved, at hun også undertiden blev afbildet som legemliggørelsen af Eye of Ra, men vi kender ikke hendes følelser på papkasser.

Kat meme

Katte bruger deres whiskers til at afgøre, om de kan passe gennem trange rum. Desværre fortæller deres whiskers dem ikke, at dette ikke er, hvordan man deaktiverer automatiske Windowsopdateringer.

Kat meme

Katte viser kærlighed ved at få øjenkontakt, men det fungerer sandsynligvis ikke på samme måde.

Kat meme

Det er en sjov meme, men katte værdsætter små legetøj, de kan bat mere omkring end udstoppede dyr, der uundgåeligt vil knuse deres hjerter.

Kat meme

Det soltag kan være varmt – men ikke for varmt. Fordi katte bruger deres poter til at registrere tekstur og tryk under jagt, er de også utroligt følsomme over for temperatur.

Kat meme

Det ville tage mere end et par dage hjemme hos mormor, før en kat blev rekordstor tyk. Den tungeste huskat på rekord var en australsk kat ved navn Himmy, der vejede 46,8 pund på tidspunktet for hans død i 1986.

Kat meme

Although dogs are the more traditional choice of guard animal for homes, Binky, a cat in Indianapolis, managed to ward off a would-be burglar, so it’s not entirely impossible.

Kat meme

Katte er notorisk springende. Nogle ting, de synes at være bange for uden nogen egentlig grund, inkluderer agurker, balloner og deres egne refleksioner.

Kat meme

At stoppe en kamp er ikke den eneste sociale situation, en kat er god til. En undersøgelse offentliggjort i Anthrozoös fandt ud af, at 76 procent af deres kvindelige forsøgspersoner brugte, uanset om deres kæledyr kunne lide deres date eller ej i deres vurdering af dem.

Kat meme

Denne killing laver vittigheder om udlændinge, men der er en egentlig konspirationsteori derude om, at katte er udlændinge.

Kat meme

Hvis en kat begynder at bide dig efter at have været kærlig, kan den lege med dig, eller også lade den dig vide, at den er overstimuleret. Det kan også bare være et fjols.

Kat meme

Når en kat kigger på dig og blinker blidt, kaldes det et kyssekys.

Kat meme

Det kan ikke understreges nok i katten memes verden, at katte hader at have ting på hylderne.

Kat meme

En kat behøver ikke at ryge for cigaretter for at påvirke deres helbred negativt. At leve med en ryger kan fordoble en kats risiko for at få kræft.

Kat meme

Du kan desværre ikke oplære en kat til at reparere en bil, men du kan træne en kat til at bruge et toilet, hvilket er mere nyttigt i det daglige.

Kat meme

Hvis din kat kan lide at fiske, skal du holde dine vanddyr sikre ved at lægge et tag på dit akvarium og et par stykker malertape klæbende side op for at holde din kat væk.

Kat meme

Katte vil lege med alt, så det er ikke en nødvendighed at købe legetøj til dem, men hvis du køber dem legetøj, skal du sørge for at fjerne alle bånd eller fjer, som din kat kan spise, fordi katte elsker at spise ting, de ikke burde ikke spiser næsten lige så meget som de elsker at ignorere det faktiske kattelegetøj.

Kat meme

I 1989 debuterede Saturday Night Live en karakter ved navn Toonces the Driving Cat, der fik sin egen halvtimes special tre år senere. Denne kat er en markant bedre chauffør end Toonces, der uundgåeligt ville køre ud af en klippe, hver gang han satte sig bag rattet.

Kat meme

“Bamboozle” blev et populært ord på internettets sprog i begyndelsen af slutningen af 2016.

Kat meme

In actuality, cat breeders have used inbreeding to promote and distinguish features that are breed-specific, which is significantly less fun than sticking a piece of bread on a cat’s head.

Kat meme

Du ville ikke prøve at snige en hvisken forbi en kat. Deres hørelse er så følsom, at de faktisk kan høre elektrisk strøm.

Kat meme

Det er muligt, at disse pakningspiller kan komposteres. Noget polystyren er lavet af majsstivelse og opløses i vand. Desværre er disse på en kat, så det er nok ikke en god idé at blive våd for at finde ud af det.

Kat meme

Hvis denne kat har det svært nu, så forestil dig, når den finder ud af, at den heller ikke engang har en skjorte på.

Kat meme

Lad faktisk ikke en kat lege med garn eller snor. Indtagelse kan forårsage livstruende indre skader.

Kat meme

I den græske mytologi var Medusa et kvindeligt monster med slanger til hår, der var så skræmmende at se på, at stirrede på hende ville gøre en person – eller kat, i dette tilfælde – til sten.

Kat meme

Et tastatur er varmt og tæt på en kats ejer, hvilket gør det til et ideelt hvilested for en kat. For ikke at nævne det er utroligt ubelejligt. Katte synes også at kunne lide det.

Kat meme

Schrodingers kat er et tankeeksperiment om, for at sige det enkelt, om en kat inde i en kasse er levende eller død. Det blev oprettet i 1935 af en østrigsk fysiker ved navn Erwin Schrodinger.

Kat meme

Katte ødelægger muligvis alle dine ting og efterlader døde fugle på din veranda, men de vil også dræbe edderkopper og bugs for dig, hvilket gør det godt.

Kat meme

Denne “underlige kat” er faktisk en hvalhval, der lever i arktiske og sub-arktiske farvande og kan veje op til 3.500 pund.

Kat meme

Udover at hader ting på hylder, er hvor meget kattekærlighedskasser et andet almindeligt tema i katte memes.

Kat meme

Katte sover i gennemsnit 15 timer om dagen, selvom nogle katte sover svimlende 20 timer hver dag i søvn.

Kat meme

Tro det eller ej, dette er ikke den eneste mulighed, der findes for katte, der mister øjet. Protetiske øjne til katte er en rigtig og populær mulighed for folk med penge til overs.

Kat meme

Hvis din kat ikke spiser maden omkring skålens sider, kan skålen være for smal. En smal skål kan forårsage whisker stress for din kat, hvilket forårsager ubehag.

Kat meme

Hvis en kat snor sig om dine ben, mens du går rundt, forsøger den at vise dig, at den bekymrer sig om dig, ikke at den vil dræbe dig ved at få dig til at falde ned af en trappe.

Kat meme

Dette er den sande historie om en kat ved navn Browser i White Settlement, Texas.

Kat meme

Dette æg skulle komme fra en stor fugl. Selv et strudseæg vejer kun omkring tre kilo i gennemsnit.

Kat meme

Dette er den slags kat, der sandsynligvis ville fortælle, hvis du kom i katteurt.

Kat meme

Staveord på denne måde er en populær form for meme -tale, især når det kommer til at tale om hunde.

Kat meme

Der er faktisk en Cowboy Cat Ranch i Texas, men kattene har ikke hatte på. Det er et redningshjem, der foretager katteforskning.

Kat meme

I den uendelige kamp mellem kattefolk og hundefolk kan du ikke benægte, at hunde bestemt er mere muntre end katte.

Kat meme

“Who Would Win” er et populært memeformat, der stiller usandsynlige fjender mod hinanden, som en billion løver mod solen eller en pind mod 1.000 marinesoldater.

Kat meme

Katte nyder faktisk at sidde i kasser så meget, fordi det sænker deres stressniveau.

Kat meme

Dette billede er det billede, som den populære Business Cat -billedmakro -meme kommer fra. Det begyndte at vokse i popularitet i 2011.

Kat meme

And owning a cat can be just as beneficial for your health. It lowers stress and increases longevity, just like having human friends does.

Kat meme

Seriøst folk, katte vil stjæle dine cigaretter. Det er tid til at stoppe med at ryge.

Kat meme

You might be as surprised as this cat to learn that this is just one of many images of cats being interviewed that have been turned into memes.

Kat meme

Rige mennesker har længe blæst penge på deres kæledyr. Velhavende mennesker har bestilt dyre malerier af deres kæledyr og heste i flere hundrede år.

Kat meme
Det er ikke underligt, at denne kat ikke har det bedre. Feriesæsonen er en af de mest stressende tider på året.
Kat meme

I betragtning af hvor meget katte elsker trange rum og varme ting, er det sandsynligvis himlen på jorden for denne kat at være klemt mellem to varme brød i kropsstørrelse.

Kat meme

Kvinder er mere modtagelige for at date en kæledyrsejer, så måske burde mennesket takke katten.

Kat meme

Tænk dig om to gange, før du slipper din kat ud. Når en kat først bliver en udendørs kat, ophører den på en måde med at være din, og vil bruge flere mennesker til at få opfyldt sine behov i stedet.

Kat meme

Denne æske er bestemt ikke luftdygtig, men at lave kattekondos og kostumer af æsker er en god måde at hjælpe din kat med at håndtere sin stress.

Kat meme

Just because a cat can fit into a tight space doesn’t mean a cat should fit into a tight space.

Kat meme

Huskatte er ikke de eneste dyr, der reagerer mærkeligt på deres refleksion. Store vilde katte udviser den samme adfærd.

Kat meme

Katte forsøger at være tæt på de mennesker, de holder mest af, så denne prøver sandsynligvis bare at få sin ejer til at føle sig bedre.

Kat meme

Dette er en katteopfattelse af den populære Expanding Brain meme, som først begyndte at vinde indpas i 2017.

Kat meme

Det er et sjovt billede, men hvis du fodrer din kat vandmelon, skal du først fjerne frøene, da de kan være farlige for dine kattevenner.

Kat meme

I græsk mytologi havde Poseidon faktisk ikke kæledyr, selvom han skabte heste. Men teknisk set, hvis der var en kat, der levede under vandet, ville det også være faldet under hans herredømme.

Kat meme

Katte har flere måder at kommunikere med mennesker vokalt på, herunder meows, chirps og trills, men hver kat er forskellig, så du bliver nødt til at tage tid at lære, hvad din prøver at fortælle dig.

Kat meme

I det gamle Egypten fik folk mumificeret deres kæledyr, så de kunne tage dem med i livet efter døden, hvor de kunne mjave til dem til mad klokken 14.00 om morgenen, ligesom da de var i live.

Kat meme

Der var en reel forpasset mulighed for en “mjau” ordspil, da denne katmeme blev lavet.

Kat meme

Det er ærgerligt, at så mange af de ting, katte gør for at vise deres kærlighed til deres ejere, er så utroligt irriterende.

Kat meme

Katte bør aldrig få alkohol. Det påvirker dem det samme som mennesker, men de vejer kun otte kilo, så det er farligt selv i små mængder.

Kat meme

At adoptere en kat kan virke som at underskrive din frihed til et dyr, der vil forstyrre dig ved enhver lejlighed, men nyde det, så længe det varer. Den gennemsnitlige levetid for en kat er kun 15 år.

Kat meme

Det er fornuftigt, at disse to kommer sammen. Golden retrievere er en af de mest kattevenlige hunderacer der findes.

Kat meme

Mere end halvdelen af kattene i USA er overvægtige, hvilket betyder, at der er en del katte derude, der skal tabe et par kilo.

Kat meme

Det anslås, at 10 procent af mennesker er allergiske over for indendørs katte, og træpollen er et andet almindeligt allergen, hvilket gør dette kattetræ til et meget kløende mareridt for en god procentdel af befolkningen.

Kat meme

Det er nok ikke Gud. Det anslås, at mere end 50 millioner vildkatte strejfer rundt i USA.

Kat meme

Måske ville en kasse udenfor være en god måde at få din kat til at komme hjem, hvis den er løbet væk. I det mindste får du sandsynligvis en slags kat i den.

Kat meme

Verdens længste og travleste monorail -system er i Chongqing, Kina. Desværre er den ikke lavet af katte.

Kat meme

Katteøjne lyser faktisk på grund af et lag af celler kaldet tapetum lucidum, som er stærkt reflekterende og hjælper dem med at se bedre i svagt lys.

Kat meme

Denne kat virker forkælet, men modedesigner Karl Lagerfelds kat, Choupette, har et seks-personers følge og drikker en skræddersyet blanding af mineralvand.

Kat meme

Denne kat vil måske gerne leve udenfor, men udendørs katte er ansvarlige for at dræbe op mod en milliard fugle hvert år i USA.

Kat meme

Hvis dit tøj er specielt dækket af hår, kan du smide det i tørretumbleren med et tørretumblerark i 10 minutter for at rense det.

Kat meme

Når en kat først er vant til sin refleksion, ignorerer den den ofte eller bliver i hvert fald ikke bange for den længere.

Kat meme

Ikke alle katte hader bade. Bengaler er for eksempel en race, der er kendt for faktisk at kunne lide vand.

Kat meme

Reaktionen, som katte skal katteurt, er forårsaget af en flygtig olie i planten, som kattens hjerne opfatter som en keratferomon.

Kat meme

I virkeligheden er denne kat sandsynligvis kun på løbebåndet, fordi dens ejer vil bruge den.

Kat meme

At tage dit kæledyr ud en tur er en god måde at finde frem til dato, da både mænd og kvinder er mere tilbøjelige til at tale med mennesker, der har dyr med.

Kat meme

Den første plakat af en kat, der hængte derinde, blev designet af fotograf Victor Baldwin og udgivet i 1971. Der stod “hæng derinde, baby” og havde en siamesisk killing hængende fra en bambusstang.

Kat meme

Mange katte kan undervises i tricks, der normalt er forbundet med hunde, som at hente, sidde og ryste. Brug af en klikker gør opgaven meget lettere.

Kat meme

På grund af mængden af energi katte bruger roaming rundt i huset som rovdyr, har de brug for meget hvile og søvn for at holde sig i topform.

Kat meme

Inden du klapper en kat, du møder for første gang, er det en god idé at tjekke med ejeren, bare for at sikre, at du ikke kommer til at tabe et halvt kilo kød, for det er ikke alle katte, der har solbriller på for at ane dig at du skal lade dem være i fred.

Kat meme

Selvom denne kat er på rette vej, har du bedre held med at stille dig selv spørgsmål end at komme med udsagn, hvis du vil forbedre eller gøre det godt med noget. Så “er jeg en smart kat” ville være mere nyttig at spørge her.

Kat meme

Vaskebjørn og katte er to dyr, der faktisk kommer overraskende godt sammen, så vær ikke overrasket, hvis du ser dem være venlige over for hinanden.

Kat meme

Når det kommer til katte navne, er de fleste mennesker ikke så kreative. De mest populære navne til han- og hunkatte i 2017 var henholdsvis Oliver og Luna.

Kat meme

Den gennemsnitlige kat kan springe op til fem fod uden en løbende start, så det er meget muligt for en kat bare at forsvinde på denne måde.

Kat meme

Desværre, når en kat vil have noget, er det mere tilbøjeligt til at mjave og pote på din dør, indtil du vågner, da de er natdyr og ikke har noget begreb om menneskelige grænser.

Kat meme

Vildkatte som dette er et så stort problem på Hawaii, at de betragtes som en invasiv art.

Kat meme

Katte har tre ansigtsudtryk – frygt, frustration og afslappet engagement. To tredjedele af disse følelser er især negative, hvilket hjælper med at forklare, hvorfor denne kat ser så uvenlig ud.

Kat meme

Hunde er ikke de eneste dyr, postarbejdere skal kæmpe med. Katte har også været kendt for at angribe brevbærere, med video af en kamp mellem en kat og en postarbejder, der gik viralt for et par år siden.

Kat meme

I betragtning af hvor meget katte nyder kasser og poser, var det kun et spørgsmål om tid, før dette skete.

Kat meme

Internets kultur har ændret sig meget i de sidste 10 år. Hvis noget virker som om det ikke giver mening, skal du ikke bekymre dig. Det gør det nok ikke, og det er vittigheden.

Kat meme

Utvivlsomt den mest berømte kattememe af alt, anslås det, at Grumpy Cat har gjort sin ejer til en sej 120 millioner dollars.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *