Bladstrup Hundepension

Fyn, Hundepension, Pension

Velkommen til Bladstrup Hundepension, hvor vi stræber efter at tilbyde et trygt, roligt og stabilt ophold for alle hunde, der opfylder gældende lovgivning. Vi er stolte af at være godkendt af Fødevarestyrelsen og teknisk forvaltning ved Nordfyns kommune.

Historien om stedet og os på Bladstrup Hundepension

Vores historie går tilbage i tiden. Stuehuset blev bygget i 1870 af Sørens oldefar, mens teglværket blev opført i 1889-90 af samme oldefar. Sørens farfar overtog gården i 1926 og drev teglværket indtil 1939. Ovnen fra teglværket blev genopbygget i Den Fynske Landsby i 1955, hvor den stadig står den dag i dag. En af vognene fra teglværket bærer skiltet ”TELEFON LUNDE 43,” som stadig er i familiens besiddelse, selvom nummeret er blevet opdateret til nutidens standard og er tilknyttet en mobiltelefon.

Gården har gennemgået omfattende renoveringer og ændringer siden 1955. Kun stuehuset forbliver den oprindelige bygning, selvom det er blevet løbende vedligeholdt og moderniseret.

I 1963 overtog Sørens far gården, og den har været vært for en bred vifte af aktiviteter, herunder svineproduktion, æble- og kirsebærplantager, frilandsgartneri, sukkerroeproduktion samt almindelig landbrugsdrift. Der har været heste, køer og grise på gården, men maskinerne overtog markarbejdet i 1960’erne, og køerne blev fjernet omkring 1970’erne. Siden 1987 har Bladstrup Hundepension været en del af gården, etableret af Sørens forældre.

Vi er stolte af vores historie og vores dedikation til at give hunde et behageligt ophold i vores hundepension. Din hunds trivsel er vores prioritet, og vi ser frem til at byde dem velkommen.

Kontaktoplysninger

AdresseGlavendrupvej 15, 5450 Otterup
Telefon65 95 50 43
Hjemmesidehttp://hundepension-odense.dk