Er du nervøs for at efterlade din dyrebare kat alene hjemme? Træt af at pålægge venner eller bede din familie for at fodre og tilbringe kvalitetstid med din elskede kat? Så behøver du ikke bekymre dig længere.

Du kan få passet din kat hos en kattepension. Der findes også kattepensioner, der også har hunde, dog bliver kattene i de fleste gange adskilte fra hundene.

Her er et overblik over samtlige kattepensioner i Danmark, så der er rig mulighed for, at finde den helt rigtige kattepension til dig og din kat.

Hvorfor skal katte passes i en pension?

Står du og har brug for, at få din kat passet fordi du skal på ferie eller andet? Så overvejer du måske en kattepension? Rigtig mange mennesker får deres kat passet på en kattepension, så ved de nemlig, at der bliver passet rigtig godt på ens kat

Mangler der en kattepension?

Kender du til en kattepension på Danmark, som ikke er på listen, så er du meget velkommen til at oprette den.

Liste over kattepensioner i Danmark:

Højvang Kattepension

image

Mine to katte bliver kun passet her. Vi har langt men her er omsorg og kontakt og opmærksomhed...

mapMarkerGrey Skjoldbjergvej 23 6623 Vorbass...
mapMarkerGrey Frørupvej 34, 5853 Ørbæk, Danm...

From’s Hunde og Kattepension

image

Dejligt kattehotel...

mapMarkerGrey Overgårdsvej 61, 7430 Ikast, D...

Fredholmgård hunde- og kattepension

image

det er bare et rart sted , jeg er tryg når jeg aflevere Mille , Tager ingen steder før jeg er...

mapMarkerGrey Frederiksholmsvej 5, 2630 Taas...

Hvorfor kattepension er blevet så populært

Katte kan virke som meget selvstændige, selvhjulpne skabninger, der ikke kræver meget menneskelig interaktion, men det kunne ikke være længere fra sandheden.

Ligesom hunde trives katte med opmærksomhed, og en fantastisk måde at sikre, at din kats fysiske og følelsesmæssige behov bliver opfyldt, er gennem kattepension. Her er hvorfor:

Sikkerhed: Katte er ikke de bedste rejsekammerater, og mange gange skal de forblive i kasser for deres egen sikkerhed og for at forhindre dem i at flygte. Ingen ønsker at bruge deres ferie på at søge et hotel efter deres kat, og katte ønsker ikke at føle, at de skal gemme sig på grund af deres følelse af at være utrygge i hotellets omgivelser. Dette er en af ​​grundene til, at kattepension er blevet så populært. En rolig, afslappet kat betyder en mere sikker kat. Mange kattepensionsfaciliteter giver lejligheder, der kan hjælpe katte med at føle sig trygge og lette den angst, de udholder, mens de tilpasser sig deres nye omgivelser. De modtager også regelmæssig og beroligende interaktion for at få dem til at føle sig trygge inde og ude.

Kost og motion: Kattelejligheder er ikke kun til at slappe af og sove – de er også fantastiske legeområder og til at hoppe og klatre. De trindelte hylder vil holde din kat underholdt såvel som fysisk i form, mens du er væk. Mad er normalt inkluderet i omkostningerne ved boarding, men lad ejeren vide, hvis din kat følger en særlig diæt. Et kvalitets kattepension vil også uddele kattegodbidder i løbet af dagen for at holde din kat glad og følelsesmæssig sund.

Legetøj: De fleste kattepensionsfaciliteter tilbyder en række forskellige kattelegetøj. Hvis din ikke gør det, så find ud af, om du kan tage dit kæledyrs yndlingslegetøj med hjemmefra. Katte har en tendens til let at kede sig, men legetøj kan afhjælpe potentielle adfærdsproblemer på grund af manglende stimulering. Spørg også dit kattepension, om din kat vil få uafhængig legetid. Dette stimulerer din killings hjerne, får dem til at føle sig glade og giver dem mulighed for en til en opmærksomhed.

Sundhed: Det er altid bedst at have dygtige fagfolk ved hånden, hvis din kat skulle komme ud for en medicinsk nødsituation, mens I er fra hinanden. Det sker ikke altid, hvis du tager din kat med på ferie og efterlader ham/hende på et hotelværelse. Nogle katte kræver også daglig medicin for visse lidelser, og kun en uddannet medarbejder bør administrere disse, når du er væk. Ikke alene er det bedre for din kat at have en stram tidsplan med deres medicin og rutinetjek, men med kattepension giver det dig også mulighed for at slappe af, mens du er væk – ved at vide, at din kat er i sikre, dygtige hænder.