Her er et overblik over samtlige kattepensioner på Nordsjælland, så der er rig mulighed for, at finde den helt rigtige kattepension til din kat.

Hvorfor skal katte passes i en pension?

Du har helt sikkert haft brug for, at få din kat passet på et tidspunkt. Måske kunne det lade sig gøre, at få den passet hos din nabo, ven eller hos et familiemedlem, så den kan være i vante omgivelser så du undgår at din kat bliver stresset. Det er også for mange katte langt den bedste løsning, da de kender personen de skal være hos.
Hvis muligheden for, at et familiemedlem, ven eller nabo har mulighed for at passe din kat, så er det helt klart en mulighed at finde en kattepension. Og dem findes der en masse af i hele landet – også på Nordsjælland!

Hvilken pension skal jeg vælge til min kat?

Der findes så mange forskellige kattepensioner, som nærmest kan opfylde næsten ethvert krav. Så du må finde en pension, som du mener matcher din kats behov. På denne side har vi samlet alle kattepensioner på Nordsjælland, så du vil nemt kunne finde adresser og tage ud at besøge dem for, at få en snak omkring din kat og om den passer godt ind hos den enkelte pension. Hvis du ikke har tiden til det, kan du også med fordel finde telefonnumrene på kattepensionerne og give dem et kald.
Flere kattepensioner har også hunde, så hvis du gerne vil undgå den ekstra larm der kan være fra hunde, så kan du på listen herunder se om kattepensionen også er en hundepension. Det vil fremgå med teksten “Hundepension”.

Mangler der en kattepension?

Kender du til en kattepension på Nordsjælland, som ikke er på listen, så er du meget velkommen til at oprette den.

Liste over kattepensioner i Nordsjælland:

Geografisk oversigt

Ønsker du en mere geografisk liste, kan du klikke på denne side. Her er alle kattepensioner samlet på et Google Map, så du nemt kan finde en pension lige i nærheden hvor du ønsker.