Hestepension Riisengaarden

Hestepension, Nordsjælland, Sjælland

Vi er en privat hestepension med plads til godt 28 heste, fordelt på to staldafsnit med henholdsvis 19 0g 9 bokse. Vi er beliggende i naturskønne omgivelser i Soderup, kun 20 km fra København og 8 km fra Roskilde. Vores målgruppe er den almindelige ridesports interesserede rytter. Vi ønsker at favne bredt indenfor sporten, såvel hyggerytteren som konkurrencerytteren er velkommen.På Riisengaarden er der mulighed for at nyde sin sport i rolige omgivelser, hvor trivsel for både hest og rytter er i højsæde. Vi sætter stor pris på kvalitet og gode faciliteter.

  • Riisengaarden har to udendørs baner 20×60 dressurbane og 20×80 springbane/multibane. Et ridehus med ny bund og spejlvæg på 20×40.
  • Vores stalde er lyse og venlige og vi har bokse i flere størrelse, nogle med helt oplukkelig vindue. Vi har brede staldgange, vaskeplads i begge stalde og varmt vand. Endvidere har vi dejlig rytterstue og toilet.
  • Riisengaarden har 16 gode og store folde med græs året rundt. Hestene går 2-4 sammen og der er mulighed for enefold, ligesom vi også kan tilbyde sommergræs og døgnfold, hvis dette ønskes.
  • Hestene fodres med krybbefoder og wrap 3 x dagligt og lukkes ud og ind fra fold alle dage i ugen.

Vores opstaldningssted er bygget op omkring et koncept, hvor du som hesteejer har mest mulig indflydelse på din hests trivsel. Derfor fodre vi med dit eget foder, du bestemmer selv hvilken slags grovfoder (hø, wrap og halm) og mængde du ønsker, ligeledes vælger du selv type af bund i din boks (spåner/træpiller). Alt grovfoder og strøelse købes på stedet og afregnes efter forbrug. Grundprisen er 2.200 kr + forbrug. Fælles for alle vores pensionærer ønsker vi, at man vil bidrage til det gode fællesskab, værne om stedet til glæde for os selv og vores heste.Vi viser med glæde vores fantastiske sted frem ved interesse. Kontaktinformationer findes under “kontakt”.Mvh. Rikke Brinch Bach

Kontaktoplysninger

Adresse
Telefon42 30 91 90
Hjemmeside