Hestepension Sigsgaarden

Hestepension, Jylland

Velkommen til vores hyggelige Hestepension – Et sted for alle!

Vi tilbyder en rummelig løsdriftsstald med store folde, hvor hestene kan nyde friheden og bevæge sig frit. Vores faciliteter omfatter også en ny, stor flisebelagt strigleplads med “badekar,” der sikrer, at din hest får den bedst mulige pleje.

Uanset din hests race eller behov, har vi plads og faciliteter til at imødekomme dem. Vores pension tilbyder både løsdrift og bokse, så din hest kan vælge det miljø, der passer bedst til den.

Skovperlens Hestepension har den ekstra fordel af at have nem adgang til offentlig transport med en busstoppested lige ved døren og en cykelsti i nærheden. Desuden er vi omgivet af smukke skove som Høbjerg Hegn, Valby Hegn og Harager Hegn, som giver fantastiske muligheder for rideture.

Vores velvedligeholdte ridebane med belysning giver dig mulighed for at træne året rundt. Vi tilbyder også smedeordninger, fælles ormekontrol to gange om året og folde med foderhuse, hvor wrappen er inkluderet i kosten.

På Skovperlens Hestepension er harmonien i flokken af heste i fokus, og vi sørger for langsomme foderskift om forår og efterår samt daglig opbinding og fodring ved egen krybbe.

Vores ryttermiljø er hyggeligt med respektfuld omgangstone og venskabelige forhold. Vi arrangerer også sociale begivenheder som sommerfest og julehygge, så du kan dele din passion for heste med ligesindede.

Kort sagt er Skovperlens Hestepension det ultimative sted, hvor din hests trivsel er i centrum, og hvor du kan nyde et fællesskab med andre hesteejere, der deler din kærlighed til heste.

Hestepension Sigsgaarden

Kontaktoplysninger

AdresseSigsvej 91 9681 Ranum
Telefon51 78 03 14
Hjemmeside