Mariannes hundepension

Hundepension, Jylland, Nordjylland, Pension

Velkommen til Mariannes Hundepension, hvor din hunds komfort og velvære er vores prioritet. Vores pension er omgivet af naturskønne Agersted Bakker og er designet med fokus på hundenes trivsel.

Velindrettede værelser
Vores faciliteter består af velindrettede “værelser” med gulvvarme, fliser og en egen løbegård til hver boks. For at skabe en hyggelig atmosfære har vi beroligende musik, billeder på væggene og planter, der bidrager til hundenes trivsel.

Plads til leg og motion
Vi har indhegnet et stort stykke af vores naturskønne område, så hundene har masser af plads til at lege og bevæge sig frit. Vi ønsker, at opholdet hos os skal være en fornøjelig og aktiv ferie for din hund.

Personlig opmærksomhed

Vi har valgt at have en begrænset kapacitet med kun 11 pladser, så vi kan give hver enkelt hund den personlige opmærksomhed, den fortjener. Vores mål er at sikre, at din hund har en tryg og behagelig oplevelse under sit ophold hos os.

Bemærk

Vi ønsker at skabe et sikkert og roligt miljø for alle hunde og mennesker i vores pension. Derfor kan vi desværre ikke magte:

  • Hunde, der er voldsomme og aggressive overfor andre hunde og mennesker.
  • Støjende og urolige hunde.
  • Schæfere, Rottweilere, Dobermann og Tyske hønsehunde.
  • Muskel- og kamphunde.
  • Hunde i løbetid modtages kun efter aftale.
  • Hvalpe under 6 måneder modtages ikke.


På Mariannes Hundepension går vi op i at skabe et trygt og behageligt sted for alle hunde og mennesker, hvor alle kan trives. Vi ser frem til at tage os godt af din hund under sit ophold hos os.

Kontaktoplysninger

AdresseRavnholtvej 37, 9330 Dronninglund
Telefon98854360
Hjemmesidehttp://www.mariannes-hundepension.dk
Mariannes Hundepension