Møllegaard Islandsheste

Hestepension, Jylland

Møllegaard Islandsheste – Naturskøn Løsdrift og Økologiske Folde.

Velkommen til Møllegaard Islandsheste, hvor vi dedikerer os til at tilbyde vores elskede heste den optimale livsstil, hvor de kan trives i naturskønne omgivelser året rundt. Vores heste lever i løsdrift både om sommeren og om vinteren, og vi sætter deres trivsel i højsædet.

På vores gård har vores heste adgang til rummelige jordfolde, der dyrkes økologisk og leverer friskt græs til glæde for vores firbenede venner. Vi opdeler områderne efter køn, så hopper og vallakker har separate områder, og der er altid rigeligt med plads til alle.

Vores jordfolde er udstyret med flise- og armeringsarealer, halvtage og rundbuehaller samt træer, der giver hestene mulighed for at finde ly og læ, uanset vejret. Vi stræber efter at skabe de optimale forhold for vores heste, hvor de kan nyde den naturlige skønhed omkring Møllegaard Islandsheste.

Vi inviterer dig til at kontakte os for at lære mere om vores passion for islandske heste og vores ihærdige bestræbelser på at give dem det bedst mulige liv i disse smukke omgivelser. Hos os er hestenes trivsel i højsædet, og vi glæder os over at dele vores kærlighed til dem og naturen, de lever i.

Kontaktoplysninger

AdresseOrmslevvej 325, 8260 Viby J
Telefon86287560
Hjemmesidehttp://www.mollegaardislandsheste.dk/?Opstaldning