Vælg den helt rigtige hundepension

Hvis du skal på ferie og har en hund, så kan en hundepension være en rigtig god løsning, hvis din hund skal passes. Her kommer vi med en række råd, der hjælper dig på vej, til at vælge den helt rigtige hundepension til din hund.

Hvor finder jeg en hundepension?

Vi har samlet en liste over alle hundepensioner i Danmark, og dermed vil du kunne finde en hundepension lige i nærheden af dig. På vores liste vil der også være anmeldelser af de forskellige hundepension af kunderne, så du kan danne dig et godt indtryk af pensionen inden du kontakter dem.  

Dette skal du kigge efter

Når du er ude at besøge en hundepension, skal du særligt være opmærksom på følgende:  

  • Ser hundepensionen pæn ud og lugter der rent?
  • Er der god udluftning og lys?
  • Er der en behagelig temperatur?
  • Virker personalet/hundepensionejeren kompetent og er der en god kemi?
  • Vægter hundepensionen at din hund er vaccineret mod kennelhoste? Det hjælper med at beskytte din hund og andre, så det ikke bliver smittet.
  • Hvor ofte fodres din hund?
  • Kan du medbringe speciel mad, hvis din hund kræver det?
  • Er de vant til at passe hunde?
to hunde der holder om hinanden

Husk at være i god tid

Langt de fleste hundepensioner er oftet booket længe før ferierne begynder, derfor er det en god idé at være i god tid, når du skal have passet din hund. Faktisk er det allerede en god idé, at kontakte hundepensionen med det samme du ved hvornår du skal holde ferie.

Lave en pakkeliste

Inden du skal aflevere din hund i pensionen, anbefaler vi at du laver en pakkeliste med de vigtigste ting den skal have med.

Legetøj

Selvom der helt sikkert er en masse andre hunde at lege med, eller endda andet legetøj hos hundepensionen, så vil din hund blive glad for, at have noget legetøj med som den kender. Så hvis du ved, at Fido elsker sit pivdyr eller bidelegetøj, så tag det endelig med, det giver en vis tryghed. 

Medicin

Får din hund medicin generelt eller er den i en form for behandling, så husk endelige at medbringe medicin og forklar ejeren hvordan og hvorledes hunden skal medicineres.

Tæppe og hundekurv

Hvis din hund benytter en hundekurv, så husk den endelig. Dens helt egen hundekurv er dens store tryghed! Derudover er det en god idé, at medbringe et tæppe eller et stykke tøj, som dufter hjemligt.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *