Fordelene ved kaninører til hunde

Denne artikel indeholder reklamelinks.

Hund spiser kaninører
Hund skal til at spise kaninører.
Køb dine kaninører her

Kaninører er meget nærende for hunde og har et højt proteinindhold, hvilket er fremragende til at opretholde sunde muskler, hår og hud.

Ikke alene er de en nærende godbid for din hund, men de har også mange sundhedsmæssige fordele, som inkluderer:

  • Forbedret tandsundhed: Da kaninører er tørrede, skaber de en slibende virkning mod overfladen af ​​tænderne, når de tygges. Dette fjerner plak og ophobning af mad.
  • Forbedret fordøjelse: Nogle kaninører er dækket af hår. Når håret bevæger sig gennem tarmene, børster det forsigtigt ufordøjet mad væk. Dette forbedrer tarmens evne til at absorbere næringsstoffer.
  • Naturlig ormekur: Ligesom hvordan kaninører forbedrer fordøjelsen, da håret børster indersiden af ​​tarmene, hjælper de også med at fjerne orme. Kaninører er ikke en fuldstændig effektiv ormekur, så ormetælling og medicinske ormemidler vil stadig være nødvendige. Dog hjælper de med at holde ormebyrden lav.
  • Forbedret analkirtelsundhed: Som allerede nævnt indeholder hår fibre, som hjælper med at opstramme afføringen. Hvis din hund kæmper med tilbagevendende analkirtelproblemer, kan fastere afføring hjælpe med at tømme kirtlerne ved passage. Dette resulterer i færre problemer og sekundære infektioner.
  • Nedsat angst: Tygge er videnskabeligt bevist at udløse en frigivelse af endorfiner, som vil hjælpe din hund til at slappe af og føle sig mindre angst. Tygge er en ideel afstressende distraktion under fobiske begivenheder, såsom fyrværkeri eller tordenvejr.
  • Hypoallergen: Mange producenter af kaninører hævder, at de er hypoallergene og er velegnede til hunde med fødevareallergi. Selvom dette ikke er helt sandt, da hunde kan være allergiske over for kaninproteiner, er det meget sjældent, at en hund er allergisk over for kanin, da det er et nyt protein. Derfor kan de fleste hunde med allergi godt tåle det.

Læs også: Må hunde få avocado?

Hvor mange gange om ugen kan min hunde spise kaninører?

Selvom kaninører har mange sundhedsmæssige fordele og er meget nærende, bør de kun udgøre en lille del af din hunds kost. Din hund har overvejende brug for at spise en afbalanceret foder af høj kvalitet. At give din hund et kaninøre to eller tre gange om ugen er rigeligt for, at den kan opleve fordelene ved dem.

Køb dine kaninører her

Kaninører til hvalpe og små hunde

Kaninører kan gives til hvalpe fra fire måneders alderen. Dette er den alder, hvor de begynder at miste deres hvalpetænder og erstatte dem med deres voksne tænder. Tygning af kaninører er en fremragende måde at lindre kløende gummer på, og din hvalp vil være meget taknemmelig for dem!

Glutenfri og enkel

I de senere år er hunde blevet mere modtagelige for glutenintolerancer, hvilket kan forårsage problemer som hudirritationer, kløe, skæl, tarmbetændelse og løs afføring.

Kaninører er en meget simpel snack. Som med alle vores snacks, indeholder de ikke gluten eller korn, og de indeholder ingen tilsætningsstoffer eller kemikalier. Dette gør dem til en fantastisk, men alligevel enkel hundetygge.

Er kaninører sikkert at spise for hunde?

En af de største bekymringer ved godbidder lavet af kaninører er, om de er sikre for hunde. Folk frygter, at pelsen kan forårsage forstoppelse og være svær at fordøje, især hvis den indtages i store mængder. Nogle mennesker rejser også bekymringer om muligheden for, at kaninøret sætter sig fast i hundens hals eller tarm.

Dog er kaninører helt sikre og nærende, hvis de fodres i anbefalede mængder. At fodre din hund med to eller tre kaninører som en godbid om ugen er helt sikkert og anbefalet af mange dyrlæger.

Det er tilrådeligt at overvåge hvalpe og yngre hunde ved at fodre dem med kun et kaninøre ad gangen, så de tygger det korrekt og ikke ‘sluger’ det for at få det næste. De fleste hunde og hvalpe elsker kaninører, så de vil altid have mere!

Kaninører kan give din hund nogle unikke sundhedsmæssige fordele, såsom forbedret fordøjelse, forbedret tandsundhed, mindsket angst og mindsket ormebyrder. Ikke kun dette, men de er sunde og naturlige og fås med og uden pels, alt efter dine behov.

Kaninører er en fremragende behandlingsmulighed for de fleste hunde flere gange om ugen, og din hund vil helt sikkert elske dem!


Køb dine kaninører her

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *